Defrost

Har alldeles för mycket plugg som jag borde göra. Men det är svårt när man har så mycket annat att tänka på. När jag är så glad och rädd på samma gång. Det är konstigt det där. Men nu borde jag faktiskt plugga, eller..? Inte rikitgt än..

Det är kallt ute. Kallaste morgonen på länge.
Du kan inte förändra vädret, men du har fått
en del av mig att sakta börja tina upp. Det är
jag glad för. Men jag är rädd för att värmen
ska försvinna. För jag vet inte om det skulle
fungera en gång till...

 

Oj vilket onödigt inlägg detta blev. Men det gör ju inget kanske.. Har förresten anmält mig till vårens klasser, det känns bra. Har aldrig varit så seg med att göra det. Men nu är det gjort. Jag ska gå modern, jazz och street fusion (+koreografera till musikalen, + egen träning, +Area drop in Dance, +Fmg-dans) Doesn't even have to tell that I love to dance..

Ähh, nu ska jag plugga istället för att inte skriva nått vettigt här..

Ha det bäst, peace!

It could be

Jag är fortfarande lycklig, och fruktansvärt trött. Helgen har varit helt underbar verkligen. Sista föreställningen gick bra, jag älskar det! Ibland kommer jag på mig själv att undra varför jag går smus, ofta kommer jag på det. Föreställningen var en sån reminder. Jag älskar att stå på scenen och visa det jag har jobbat länge med och brinner för!

Fredag till idag (söndag) har spenderats hos Ylva och Maja med underbart folk. Jag älskar när man träffar nya människor som man bara klickar med! =) Trots för lite mat, för långa svinkalla nattpromenader och små sovutrymmen så var den här helgen vad jag behövde tror jag. Jag menar, det kan inte vara bra att sitta och plugga varenda kväll. Herre, jag var typ en zombie hela förra terminen. Nu vill jag leva!

Hoppas, hoppas...
Det var fint.

Nu måste jag försöka bli klar med en uppgift som ska vara inne imorgon, kul grej. Bäst att jag börjar känns det som.

Ha det bäst, peace


LYCKLIG!

JAG ÄR LYCKLIG! Idag har varit en bra dag. Jag började kvart över 1 vilket betyder fett med sovmorgon, jag hade en lektion som jag slutade tidigare på och sen slutade jag skolan, jag satt med fina människor i ungefär två timmar efter skolan och bara var, jag hade rep som gick bra och en premiärföreställning som var så otroligt rolig!! Det är även fredag och "inflyttningsfest" med otroligt nice människor imorgon. Det finns få stunder då man känner att det positiva i livet verkligen på alla sätt överträffar det negativa. För mig så är detta en sån stund! =)

Det kanske har blivit så som
en fin vän sa till mig. Är det
så, så har jag kommit till en
punkt jag inte trodde skulle
vara möjlig. Nu gäller det
bara att hitta undantaget
som bekräftar regeln...



Denna bild speglar nog mitt humör rätt bra just nu. Happy feet!

Nu ska jag försöka få lyckoruset att lägga sig lite så att jag så småningom kan börja dra mig mot sängen.
Kan bli svårt eftersom jag taggar fredag, föreställning nr 2 och fest med fina människor imorgon!

Ha det bäst, peace! =D

Vad är jag då..?

Spenderat helgen med mycketmycket dans och en vän som jag har alldeles för lite tid att umgås med!

Japp, helgen har verkligen gått i dansens tecken, vilket inte är mig emot. I fredags var jag och Emmi och såg Haze, en föreställning som Skånes dansteater sätter upp på Östötateatern. Mycket bra mycket bra måste jag säga! Har fått så sjukt mycket inspiration till att koreografera till musikalen nu =) Det var helt underbart att under nästan två timmar få trollas med in i dansens underbara värld (oj vad detta kommer bli flummigt, menmen..) Det är något som inte ens går att förklara, något som sker utan att man riktigt vet vad det är. Något som får en att tänka, eller att inte tänka. Det är dans, och dans är underbart, för mig.
Tack vare dansen så har jag under en kort period fått höra samma sak från två olika personer. Dom sa till mig, "Nicole, jag beundrar dig". Det är stort, och jag brukar tänka på det ibland, när jag känner att jag är stressad eller inte mår så bra. Jag tror inte de här personerna inser hur mycket det faktiskt ger..
Men det är sant, vad skulle jag vara utan dansen? Jag skulle ha sämre betyg, jag skulle antagligen vara tjockare, jag skulle inte träffa lika mycket människor som brinner för samma sak som jag, jag skulle antagligen vara ett nervvrak.. Det är bara några av de oändligt många sakerna som skulle hända om dansen försvann. För jag är dans. Därför är jag så rädd att den ska försvinna, för om den inte finns kvar,den kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta men, om den inte skulle finnas kvar fysiskt så skulle inte längre jag vara jag.. Låt oss bara hoppas att den dag det händer att jag lyckats hitta något mer som gör att jag inte förlorar mig själv helt.

Oj, detta kommer bli ett långt inlägg, men jag orkar inte bry mig så mycket.. Jag tänker att när jag ändå är inne på dans så kan jag fortsätta att berätta att jag hade rep idag. 10-16, det var inte jätte party att börja så tidigt en söndag kan jag lova. Men jag tog mig igenom dagen, även fast jag nu är helt slut i både hjärna och muskler!
Något jag har märkt under den här tiden jag har varit med i projektet är att det finns så många fler "världar" än vad jag lever i. Idag var det som om jag var med i en amerikansk highschool-film där alla cheerleaders är as-bitchiga mot alla dom tycker är sämre. Haha, helt galet. Jag var nära på att skratta högt rakt ut men fick blunda och andas djupt ett par sekunder för att inte behöva springa ut från studion. Det var ganska roligt och det slog mig att det faktiskt finns sånna människor i verkliga livet, inte bara på film.


Jag tänkte gå samma väg idag men jag hittade inte.
Tänkte att det kunde vara lite roligt att se om det är 
samma sak nu. Jag hittade inte för det var mörkt.
Nån dag ska jag gå där när det är ljust, så jag kan
se om det är någon skillnad..

Om ni nu mot all förmodan har läst er ända ner hit så kan jag tala om att jag ska gå igenom en rejäl stretch för att i huvud taget kunna komma upp från sängen imorgon. Tagga måndag och skola, eller? Men men, det ska nog gå det med.

Ha det bäst, peace

  

Don't judge a book by its cover

Helgen har varit MYCKET bra! Den bestod av endel mycket bra band som spelade på "Livekarusellen" på Dynamo och Kulturhuset, mina fina vänner, nya människor och sena kvällar/tidiga mornar. Kan faktiskt säga så mycket som att den här helgen har varit den bästa på länge. Underbart

Nu har det även gått en vecka i skolan och jag känner redan att jag skulle behöva ett lov till, kul... Försöker för tillfället att lära mig mina rocklåtar som jag ska kunna på torsdag. Något jag också skulle behöva göra är att försöka komma igång riktigt med pjäsanalysen, välja låt till auditionen på fredag, lära mig koreografierna till föreställningarna, börja koreografera till musikalen, bestämma mig för vilka dansklasser jag ska ta och göra matte-läxan. Skulle inte förvåna mig särskilt om jag har glömt nått.. Men jag antar att det bara är att köra på, jag har ju överlevt innan liksom.

Att träffa nya roliga människor är fint.
Något som jag tycker är lite roligt är
att man kan ha en så fel uppfattning
om en person. I helgen träffade jag
en sån person. Som jag har haft fel
uppfattning om alltså. På kvällen var
den här personen inte alls samma
som jag hade träffat på dagen. Detta
är väl ett ganska tydligt exempel på
varför man inte ska "dömma boken
efter sitt omslag"

Lyssnade på en grymt bra låt med bl.a. denna person. Klicka på länken och njut! =) http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M

Nu ska jag försöka få något vettigt gjort.
Ha det bäst, peace!

Fredag den 13:e


Nu är det helg! Så himla skönt, kommer knappt ihåg när jag var så här trött senast, galet!
Idag har varit en bra dag, trots att det är fredag den 13:e. Jag har förstått det vi gör på matten och vi har har haft första Sceniskt-musikprojekt lektionen och på den läste vi igenom synopsis till musikalen. Åhh, jag är så pepp! Inte lika pepp på nästa fredag när det är audition, men det tar vi då...

Hela den här veckan har faktiskt varit helt okej. Mycket dans, och MYCKET rep inför dansföreställningen jag ska va med i snart. Nervös är bara förnamnet..

"Det verkar ju som om du gör lite progress"
Det är bra att folk tror det. Då har jag lyckats.
Jag tänker att om jag kan låtsas för andra så
kanske, kanske jag kan lura mig själv. Det finns
ju ett talesätt, "Du ljuger så du tror dig själv"
Varför kan inte det bara vara så..?
Varför kan det inte bara vara så lätt som
att gå vidare, glömma och radera?
Jag ska fortsätta säga till människor
att det är bäst så här. Tillslut kanske
jag kan övertyga mig själv.

Nu ska jag göra mig iordning, möta upp lite snygga tjejor för att sen dra vidare till kulturkammaren och lyssna på lite bra band som spelar där.
Ha det bäst, peace!

Låtsasregler

Så var första skoldagen 2012 avklarad. Det var länge sen jag kände mig så här tömd på energi, helt galet! Efter lunch bara droppade allting, det kändes som om nån öppnade en ventil och all energi bara pös ut.. Nu när man är van vid att kunna sova lite längre, och inte ha så mycket man verkligen måste göra så blev det en hel vändning när man ska orka ta igen det sociala och va med på lektioner.

Men det var fint att träffa alla saknade, och skolan är fin. Även fast det händer mycket hela tiden.

Det jag ser är fortfarande samma,
det som har förändrats är min inre syn.
På mig själv och på dig. Det kommer
aldrig bli samma sak igen. Inte nu när jag
insett, förstått att det här inte är bra. Inte
för mig. Jag ska hålla min låtsasregel...



Nu ska jag vila upp mig för en tråkdag (inga estetiska ämnen) imorgon.
Ha det bäst, peace

RSS 2.0