Finast i världen

Det är fortfarnade sommarlov.. Ändå har jag bara haft en ledighet på max två dagar i rad. Schemat är fullproppat hela tiden och det är en störd skillnad mot förra sommaren. Då hade jag all tid i världen att göra ingenting, jag dansade minst en gång varje dag (vilket mitt satans knä sätter stopp för nu),behövde inte ha mitt liv planerat i en kalender och kunde åka iväg väldigt spontant.
 
Igår hade jag tillsammans med tre snygga tjejor en mkt mysig och fin (och inplanerad) picnik. Eftersom vädergudarna var emot oss så fick den bli inomhus. Men fint blev det iaf. Med filt, fågelkvitter och en alldeles egen sol (ugnslampan). Man gör det bästa av det man har!
Har ju faktiskt haft en utomhuspicnik också. Mkt mys med en galet efterlängtad finis!
 
Idag har bestått av jobb liksom de allra flesta dagarna sedan skolavslutningen och det enda som får mig att faktiskt släpa mig dit är Kroatien. Fy satan vad skönt det kommer bli att lämna det här stället för en vecka! Längtar ihjäl!
 
Har hört att bilder säger så mkt mer än ord. Så det blir lite bilder också..
     
 
Jag har nog aldrig riktigt vågat hoppats
på att det skulle bli så här. Såhär bra.
Det är helt galet alltihop. Haha, jag?
Det här är bara stört. Får jag fortsätta leva såhär,
med dig.. Då är jag världens lyckligaste människa!
 
Kommer verkligen inte på något vettigt att skriva. Så detta får bli slutet av detta, ganska onödiga inlägg.
 
Ha det bäst, peace! =)
 
 
 
 
 
 

Fjolliga rosa moln

Åhej och hå... Nu är det sommarlov. Känns inte som det, det är rätt sjukt. Vi har gått två är på Fmg och nästa termin är vi treor. Störst på skolan. Vi är de sista som går kvar med det gamla. De sista som hade Esra, Carola och de allra sista Smusarna. En liten tår på det. Det är gelt stört vad snabbt det går! Hade jag inte behövt gå till ett job jag absolut hatar hade mitt liv varit vcäldigt fint ändå.

Det var länge sen jag var så här
jävla glad. Överlycklig! Nu ser jag
ett starkt ljus i slutet på en väldigt
lång och mörk tunnel. Kan nog inte
komma på när jag mådde så här bra
senast. Hoppas för mitt liv att detta
håller i sig. Att du stannar kvar ihos mig.
Väldigt, väldigt länge...



Haha, jag hade KLÄNNING på mig på avslutningen. Det var ganska stört!
Jag kanske kommer på lite senare vad jag kan skriva om. Just nu står det väldigt still. Så det kanske trillar in ett till inlägg inom en snar framtid. Fram till dess..

Ha det bäst, peace! =)

Igår var jag högst upp

Jag vet att jag har sugit på att uppdatera.. Förlåt.

Det är med ledset hjärta jag skriver detta inlägg. Det är nämligen så att musikalveckan är över. Aldrig mer någon föreställning med iLife. Aldrig mer något hets bakom scenen när man inte hittar app-kostymen, inte hittar scensminket eller när "mamma" inte är på plats bakom scenen i god tid innan epilogen. Finafina musikalvecka. Fan vad jobbigt det har varit. Vi har slitit som as, men nu såhär med 6 genomförda föreställningar i bakfickan har det varit så sjukt fint! och värt! För fasen vad kul jag har haft. Så mycket fina ord! Detta är en upplevelse jag kommer bära med mig för alltid. Jag har nog valt rätt linje iaf!

Finafinafina människor på en mycket väl genomförd föreställning! Love ya'll! =') ♥




Underbara, dumma du...
Kan du snälla bara bestämma
dig och sen berätta vad du tänker..?

Det finns inte så mycket mer jag kan skriva än att jag har levt på Lilla teatern i en vecka och att det kändes väldigt konstigt att komma tillbaka till skolan idag. Så har treorna börjat sin studentvecka också.. Jag vill inte sluta!!

Imorgon är det ledigt.. Då ska jag sova tills jag vaknar av mig själv. Sa det sa! Sen får vi se vad nationaldagen bjuder på.

Ha det bäst, peace!



RSS 2.0