Could it be worse..?

Jag orkar inte nu. Kan inte du bara förstå..?
Förstå att jag kommer få vätskebrist om du inte slutar.
Förstå att mina nätter blir så oändligt långa.
Förstå att det inte funkar.
Bara sluta, snälla..?

The spaces between my fingers is right where 'yours' fit perfectly...

Idag var det uppstigning tidigt som gällde, för att sen åka mot Kolmården och djurparken =)
Anledningen var återträff med härliga Wild&Holy 2010 ♥ Sjukt längesen jag träffade alla så det va riktigt kul, trots att det va svinkallt på Fou!
Förutom en hel del prat om helkonstiga och härliga minnen, skratt och fika fick vi gå runt lite i parken och kolla på de få djur som inte tycker det är för kallt för att va utomhus. Men den stora händelsen för idag va att vi även fick gå in hos vargarna och gosa med dom, det va en otroligt häftig upplevelse =)

Vill också bara meddela att ja inte har dansat på 2 dagar så ja börjar få lite abstinens. Jag ljög, jag har visst dansat. Men jag har inte tagit klass... det är typ samma sak. Nu ska jag väl igentligen plugga, men jag får se hur det går med det ;)
Ha det bäst =)

                          Världens finaste Wixus fyller år idag också. Puss på dig fina du!♥
   

Dance til' you drop!

21-22 februari... 24 timmar som jag för alltid kommer minnas och le lite för mig själv!
24 timmar fyllda med inget mindre än 10 klasser, freestyle, underbara människor och ren amazing kärlek till dansen.
Helt underbart att få träffa massa nya, men även människor som jag känner som brinner och lever för samma sak som jag själv gör. För det tvivlade man aldrig på, att vi älskar det vi gör alltså. Om man frivilligt bryter ner sin kropp på det sättet och njuter av det så älskar man det. Det finns liksom ingen annan anledning.
Stilarna var Modern, Break, House, Popping, Jazz, StreetJazz, HipHop, Commercial mix, Dancehall och Marcus lilla special "Dans har ingen ålder".

Inget jag har varit med om innan går att gämföra med det här eventet. Jag tror ni har fattat själva grejen nu så jag ska inte skriva så mycket mer.
Jag vill bara avsluta med att tacka alla som gjort det här möjligt, alla lärare, alla underbara deltagare och inte minst Dansstudion Norrköping!
Kraam ♥

Folkbladet                    Det blev rätt fullt på moderna
 

Det är tomma ord som fastnar, för att jag låter dom va kvar...

Var ute i det sjukt kalla men underbara vädret nyss. Det va inte förns ja kände att mina tår och kinder började sticka som ja märkte att ja stått stilla och bara kollat och lyssnat i säkert 20 min.
Kollat ut över snön, solen, träden. Snön som reflekterades som hundra miljoner kristaller av solen. Sverige är ändå väldigt vackert när man tänker efter. Väldigt kallt, men vackert.

Det är rätt underbart att bara tappa all tidsuppfattning och allt annat som inte har med nuet att göra. Alla borde leva mer i nuet. Kanske inte hela tiden, men ja tror att de flesta människor skulle må så mycket bättre om de bara kunde vara lite mer i nuet.

Det är det som är underbart med att bo på landet. Det är någonting, något som inte går att beskriva. Luften, tystnaden... Det enda som inte är så bra är att det är rätt långt från mina fina vänner. Men dom träffar ja nästan varje dag i skolan så det går att genomlida iaf.

Nu ska ja åka in till stan och sedan bege mig till Jhimmie för massor med smusmys! =D <3

                                                              
                                                                   
    


Jag dansar, alltså lever jag

Nu har vi klarat av ännu en produktion, Breakfast Club, och fasen vad stolt jag är över er 10 A! =D

Jag är lite ledsen idag. För jag fick inte dansa. Det har jag igentligen inte fått på hela veckan med det har ja inte brytt mig om. Det suger lite smått att ja kommer få 3 dansfria dagar den här veckan. Men det kompenseras nästan med "Dance til' you drop" på måndag som ja längtar något enormt till. 24 timmars dans, 10 stilar. Det kommer bli otroligt nice tror ja! 
Puss igen på mina fina vänner och på min bästa klass och bästa skola. ♥


You're everything I think I need.

Helgen är snart slut och ja har inte gjort nått vettigt alls.
Joo, ja har dansat lite. Men bara lite. Ja har fått nått skit i foten igen så det va igentligen inte så bra.

Men men, annars har ja typ inte gjort någonting. Varit ensam. Det är rätt skönt att vara ensam ibland, när man får välja det själv.
Skrivit en låt. Rätt onödigt igentligen.
Saknat mina vänner. Mina fina, fina vänner. Ja får träffa en del av dom imorgon. Längtar! ♥


Jag ska glömma dig och gå vidare. Ha...ha
Varför ska allt va så sjukt mycket enklare sagt än gjort?

Many kinds of happiness

Nu är jag lycklig, på riktigt! =D

Igår åkte jag till dansen direkt efter skolan. Modern och street... Älskade älskade dans! Ja hade nästan glömt bort hur otroligt underbart street är. Istället för tårar rinner då svett (väldigt trevligt, men fasen så mycket bättre!)
UNDERBART!

Efter klasserna fram till idag har ja spenderat min annars så fullbokade tid tillsammans med en otroligt underbar människa, min älskling och bästa vän Emz ♥ Vi har skrattat, varit tjocka och fikat och fått alldeles för lite sömn. Med andra ord, precis så det ska va.

Alla borde få ha åtminstonde en sån vän. En vän som bryr sig, och i vissa fall, som inte bryr sig.
En vän som bryr sig om hur du mår, som älskar dig för den du är och inte för den du kanske vill vara eller andra vill att du ska vara. Ställer upp för dig i vått och torrt, no matter what. En vän som kan få dig att skratta när du bara vill dö. Som ställer upp utan att förvänta sig något tillbaka. En vän som älskar dig även fast du gjort misstag.
En vän som INTE bryr sig om du inte har sminkat dig, eller ser ut som om du inte har sovit de senaste 100 åren. En vän som inte bryr sig om skitsnack, utan tar det med dig istället, och framförallt litar på dig till 1000%.

Jag är så sjukt bortskämd när det gäller vänner, ja skulle inte klara mig utan er. Ni betyder så jättejättejättemycket allihop. Puss ♥


Oh, I forgot you act different when they're near...

Gårdagen spenderades på skolan =) Öppet hus var det som gällde, massa förhoppningsvis nya Fmg:are och även lite sånglektion. Ja älskar mina vänner och min skola ♥
Ja passade också på (för ovanlighetens skull) att dansa lite. Ja älskar att dansa också.

Det är sjukt hur snabbt tiden flyger förbi, och hur snabbt människor kan ändras.

Remember when we where young and couldn't wait to grow up?
What the hell were we thinking..?!

 Min älskade bror fyller 13 år idag också =D Grattis plutt! <3


Who do you think you are, runnin' around leaving scars...

Är så trött på alla måsten
Du måste komma i tid, få bra betyg, va allmänt trevlig och snäll alla timmar på dygnet.

Igentligen behöver ja inte alls komma i tid, inte alls få bra betyg. Gymnasiet är frivilligt, ja kan ligga och sova hela dagarna om ja känner för det. Men ja kan inte...

Ja kan strunta i att spela teater hela dagarna, komma till skolan precis så nere som ja är. Men det gör ja inte heller. Vill inte att alla andra ska lida av det. Vill inte att människor ska behöva oroa sig, ja överlever ju iaf.

Det enda måste som ja älskar är att dansa... Ja MÅSTE dansa. Inte för att någon annan säger det, utan för att det är dansen som får mig att må bra, får mig att orka med alla andra måsten. det är den som gör att ja inte struntar i allt. 

Det är inte alls meningen att den som läser det här ska tro att ja är livstrött eller nånting.. Det är ja inte. ja lever för min familj, mina vänner och dansen. Igentligen är nog mitt liv ganska bra.. Men det finns ju alltid nyanser av svart.

Jag älskar er! ♥

RSS 2.0