Saknad

Idag har varit en bra och dålig dag. Bra för att jag har spenderat den med några av sakerna jag älskar mest i hela världen, vänner och dans.
Den har också varit dålig för att jag inte har pluggat så mycket som jag hade lovat mig själv att göra och att jag har ont i min kropp och känner mig ungefär som jag kan tänka mig att en sleten 85-åring känner sig. Med andra ord, inte allt för party.

Klockan är nu 23:04 och jag borde egentligen städa mitt rum, duscha, plugga och äta. Gör jag något av det, svar negativt. Vad gör jag istället..? Joo, jag skriver detta inlägg och funderar på att snart gå och lägga mig så att jag iht orkar öppna ögonen imorgon. Ibland är man så effektiv *host inte idag*.

Effektivitet är inget jag är särskilt bra på.
Jag borde lära mig att om man ska leva
livet på det mest effektiva sättet så kan
jag inte låta nån komma innanför muren
som jag har byggt upp. Detta var vad jag
lovade mig själv första gången. Höll jag det?
Nej, det gjorde jag inte. Och nu är jag tillbaka
i samma grej. För att vara helt ärlig så...
Saknar jag dig, och. Dina ord, din värme.
Allt...

Så himla mjäkigt det blir... Och ändå låter jag det va kvar. Aja, man kan ju inte va smart hela tiden. Orkar inte riktigt det känner jag. Nu ska jag nog göra lite mer onödiga grejer innan jag kommer bestämma mig för att krypa ner.

Ha det bäst, peace!

Right now, I'm happy

Denna dag har verkligen gått i effektivitetens tecken! I plugg-väg har jag skrivit mitt tal helt klart, övat piano, skrivit klart engelskan och övat repliker till musikalen. Efter det gick jag ut i solen och kunde inte låta bli att dansa, massa impro blev det. På nått vänster hade jag massa energi kvar så bestämde mig för att ta en löprunda runt strömmen. Detta slutade i 7.4 km intervallträning. Det måste vara det underbara överflöd av sol som har infunnit sig i Norrköping den senaste veckan. Det känns nästan som om jag bara kan suga åt mig energi, vilket förstås är mycket trevligt! Passade även på att spendera eftermiddagen med fina och saknade vänner, och så förstås våfflor med familjen, våffeldagen i ära. Vi har även gått över till sommartid nu (ifall det är nån som missat det), NICE!

Jag gillade det där med bilder, så jag tänker ladda upp några nu med =)

 

 

Bild på hur jag hanterar idiotiska uppgifter efter att dom har avklarats, ett mycket uppskattat och nyupptäckt ställe där jag kommer spendera mycket dans-tid vid, here comes the sun, dududu... och så en bild on me. Haha, så det kan bli..

Nu ska jag soooova så jag är vaknar pepp på skolan imorgon.

Ha det bäst, peace! 


I'm longing to find the logic in this..

Jaa, det finns så mycket jag skulle kunna skriva.. Men jag har hört att bilder säger mer än tusen ord. Så detta får bli ett bildbomb-inlägg har jag tänkt.

 

 

 

 

Sååå.. Bilder på personer, djur och saker som betyder mycket för mig. Sånt som jag längtar efter och sånt som jag saknar..
Det var nog allt jag hade för idag. Nu ska jag fortsätta hitta något som skulle kunna liknas med energi för att hetsplugga till matteprovet imorgon..

Ha det bäst, peace.

Man slutar aldrig bli förvånad

Helgen har inehållit mycket. Mycket av allt känns det som. Fina vänner, nya människor, fest, plugg och spelning är lite av det som hunnits med. Är så trött så det är galet. Skulle vilja gå och lägga mig och sova ut, sådär som man kan göra när man är hemma och är sjuk. Liksom, sova tills man vaknar av sig själv, inte av alarm eller annat runt omkring. Det är såååå otroligt lockande att sjukanmäla mig imorgon. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag ju gå till skolan iaf.. Usch, inte pepp alls faktiskt.

Jaa, kanske kan det vara för att jag gick i skuggan.
Jag gjorde det för att komma undan solen. Den
påminner för mycket om dig, hur varm du gör
mig och hur dumt det är. Jag tog vägen vid
strömmen. Också dumt, känslostorm..
Idag var det varmt, inte som då.
Det är inte bara du. jag har också gjort
saker jag ångrar. Men det borde vara
så uppenbart..



Jag måste verkligen plugga, men det är så mycket mer lockande att lyssna på, skriva och spela musik.. Fasen vad skönt det skulle vara att bara ta en dag att vara hemma. Göra det ovanstående och plugga ifatt. Om jag bara kunde sluta vara så mjäkig.

Ha det bäst, peace

Grattis på din dag Magnus!



Tänder ljus och tänker på dig. Idag är det 15 dagar sen, men det är inte mindre sjukt för det. Idag hade du fyllt 18 år och jag hoppas att du firar med ett fett party där uppe! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. En stor grattiskram och så hoppas jag att du har det bäst där du är nu!

Skidor

Igår var det Romme med underbara Fmg som gällde. Spenderade natten med två mycket snygga brudar och alldeles för lite sömn. Kan sammanfatta dagen med bra skidåkning, så dåliga filmer att dom blir bra, mycket fina människor och att det kan vara fint att ha en utomordentligt bekväm kudde på vägen hem...

Eftersom jag var väldigt dålig på att ta kort så har jag tagit mig friheten att ta en mycket fin väns bild. Om ni vill läsa hennes blogg så finns den här: antikvariatet.blogg.se (som tack för bilden ^^) 


Japp, såhär vackra var vi =)

Nu blir det piano, och sen sängen. Vill bara dansa och strunta i skolan, men det funkar ju tyvärr inte så..

Ha det bäst, peace!


Nothing or everything..

Jaa... Vad ska jag skriva? Idag har varit en kort dag. Har bara haft sång och dans x2. Haha, detta kommer bli ett så himla värdelöst inlägg.




Hittade denna bild förut. Det var väl dumt antar jag.
För nu börjas det igen.. Överanalys och antagligen överreaktion.
Det var ju meningen att det skulle bli så, istället blev det skratt
och osagda ord. För mig är det så självklart vad jag vill säga.
Anledningen till att jag inte sa det..?
Jag är rädd. Rädd för att det kommer bli samma sak igen...

Haha jaa, se där. Ännu ett totalt onödigt inlägg. Men det bjuder jag på!

Ha det bäst, peace!


RSS 2.0