Snart är det slut...

... men även början på något nytt. Med en dag kvar av 2010 så hade jag tänkt sammanfatta tiden som har gått lite.(Detta kommer bli ett långt inlägg så du som tänker klaga kan sluta läsa nu (= ) Det kommer inte bli lätt, det har hänt så otroligt mycket men ja ska försöka få med det som ja kommer ihåg starkast. Om ja tänker tillbaka så långt som möjligt så är det nog
1. Den totala ångesten som ja tror dom flesta kände inför gymnasievalet som ja kommer ihåg... Jag hade en linje som ja visste att jag ville gå - Djurvård... Av någon anledningen gick ja på Fmg's öppet hus iaf och vart kär direkt, och det visar sig ju nu va en jäkla tur! Tänk om jag inte hade gått dit, då hade mitt liv sett så mycket annorlunda ut och jag skulle aldrig träffat alla underbara Fmg människor.
2. Intagningsprovet den 10 mars, det var nog bland det hemskaste jag vart med om. Men det gick ju obviosly bra. Kommer även ihåg hur hyperglad jag blev när jag preliminärt kom in, och vi ska inte prata om när ja kom in "på riktigt"
3. En oförglömlig upplevelse var 24:e april. Då var jag och Emz i Stockholm och kollade på Last Bounce i Globen, det var helt otroligt och jag kommer aldrig glömma det! Vi var också med på inspelningen av "Jakten på Julia"
4. Något som mina tankar landar på nu när Bohemian Rhapsody plötsligt kom upp på Spotify är älskade 9b1m... Det är faktiskt så att det kommer små tårar nu. 6 år är så jäkla mycket tid. Alla luciatåg, konserter, musikcaféer, tårar, skratt... Vet inte riktigt vad jag ska säga, kommer aldrig glömma er!
5. Det leder direkt till klassresan till BARCELONA! Det va så underbart, sista grejen innan avslutningen som vi gjorde tillsammans. Har nog heller aldrig gråtit så mycket som på avslutningen. 6 timmar i rad kan inte va hälsosamt...
6. Hela sommarlovet va allmänt jättebra, fyllt med MASSOR av dans, båten och najsiga saker. Wild'n'holy 2010 också, kan inte säga nått annat än.. Jag älskar er! 
7. 24:e augusti... första dagen i skolan och jag var så sjukt nervös!!! 26:e kycklingfotboll 27:e nollning och insparksfest, kände redan den 24:e att ja skulle stortrivas och ja har fortfarande aldrig ens tänkt tanken att byta från Fmg! Love!
8. Sen är det alla uppträdanden och föreställningar som, mot min förväntan, redan har hunnits med.

Jag vill tacka alla som gjorde 2010 till ett riktigt bra år! Underbara vänner, familj, allt skönt Fmg-folk,dansmänniskor, 9b1m... TACK! =D <3

          

       


Nu är det jul igen

Har haft en underbar jul med familj och vänner!
Tack att ni visar att julen är så mycket mer än att bara ge bort massa prylar som man kankse iofs blir glad av, men att inget slår känslan att vara samlad med dom man älskar. Få skratta, prata, kramas... Härligt!
Tyvärr förstörde snöovädret som drabbat Sverige våran planerade tripp till Helsingborg, hade varit kul att träffa släkten där nere med men det är sånt som händer. Vill bara avsluta med att tacka alla som betyder så otroligt mycket för mig att dom finns, skulle inte klara mig utan er! ♥

Nu ska ja inte skriva så mycket mer utan mysa med min familj och försöka njuta av att det är lov.
Ha det bäst =) <3

Something always brings me back to you

Det har hänt så otroligt mycket så ja kan inte berätta om allt. Tänkte inte att det här skulle bli ett så långt inlägg så ja ska försöka sammanfatta lite. 
Hela måndag, tisdag och onsdag tillbringades på Lilla teatern. Väldigt underbart att va där 9.00-ca 19 varje dag... Men även fast det va väldigt jobbigt och alla nångång vart sura på varandra så är det värt varenda sekund när publiken står upp och applåderar i finalen! (Extra eloge till min fina, underbart begåvade Smus-klass!)  Vad ja är glad att ja inte går nån plugglinje!
I torsdags var det en soft skoldag och sen dans i ungefär tre timmar. Har man blödning i foten så är inte House den bästa stilen, men va gör man inte för det man älskar och lever för?
Igår va ja med två av mina finisar på lokalfest, kunde varit bättre men det blir ju va man gör det till så sammanställt va det kul. Träffade en hel del gamla klasskompisar så det va också lite kul.
Idag har varit en slappdag och det är verkligen välbehövligt. Samtidigt börjar ja tänka att ja kanske borde köpa lite julklappar, med tanke på att det är 5 dagar kvar till julafton.. helt stört. Ja har inte köpt en enda julklapp än. Men det är sånt som löser sig...

Bilderna: Söker lite mycket ljus kanske? | Grundsmink va det som gällde, för alla | Våran loge kanske inte va så organiserad.. | Utan orkestern- ingen Julshow.
           

It's not fair how you take advantage
of the fact that I love you beyond the
reason why.You know exactly what to do,
so that I can't stay mad at you. But I guess
life isn't fair...

Fattar inte vem du är längre

Känner att det inte finns så mycket att skriva mer än att helgen har varit gal1 nice, ja är förvirrad, nervös och att ja har världens finaste underbaraste finis vänner! =D Ni betyder mucho ♥
I fredags hade vi Musikal-maraton och det va... haha speciellt kan man nog säga.
Igår va det snöskoter, cross, bastu, bada tunna, rulla i snö och strömavbrott som gällde (Y)
Idag har ja varit duktig och städat rummet och även satt på en diskmaskin för första gången i mitt liv, bättre sent än aldrig har ja hört. Carefaktorn på det här inlägget är inte speciellt hög, ja vet. Men ja tvingar er heller inte att läsa.. Ha det bäst :)

This pain is just to real

Time 2 move Peking
Igår va det dags igen. En dag fylld med dans, så enormt värdefull! Både när det gäller utveckling och att man slipper tänka. Det är så skönt att bara för en dag släppa precis allt och bara andas och leva dans. Få träffa människor som lever för samma sak som en själv och, jaa.. få va precis så som man är.

Först va det battles i Hiphop och Popping och ja måste säga att man är blind om man inte märker vilka talanger som finns i Norrköping, stolt över att få vara en liten del av det. När det va klart var det bara hem, hämta kläder och sen åka till Fu. Sjukt bra och rolig Hiphop-workshop med Robone, som även den gav en massa användbart. Inte minns till den kommande freestylen, är sjukt nervös. Men det går säkert bra... Always look on the bright side of life... eller.




I miss... you

Tänkte säga att ja dansade igår, det va underbart! Tänkte också bara säga tack Sara för att du gjorde mig sällskap och sov hos mig inatt. Love u sis ♥ 

Det är underbart härligt att det va 22- grader och över en halv meter snö på sina ställen imorse... eller kanske inte. Ja kan inte säga att ja är något stort fan av de sjuka mängder snö vi fått i vårat kära Norrköping. Men, julstämmningen är det inget fel på iaf för idag var det julkalendern som gällde på Fmg. =)

Idag har det inte hänt särskillt mycket. Imorse var det möte med Rådet, det går inte att ta något seriöst så tidigt på morgonen... Vi redovisade också dansuppgiften i form av en liten halvt egenskriven låt, övade låtar inför julshowen och vi representanter från Rådet skröt om Fmg för gymnasienämnden i hopp om att, för tredje året i rad, vinna titeln "Norrköpings bästa gymnasieskola" Det va väl ungefär det ja hade att säga... Ha det bäst =) ♥


There will be a third year ;D



Ångra aldrig något som
en gång fått dig att le...


RSS 2.0