>

Something always brings me back to you

Det har hänt så otroligt mycket så ja kan inte berätta om allt. Tänkte inte att det här skulle bli ett så långt inlägg så ja ska försöka sammanfatta lite. 
Hela måndag, tisdag och onsdag tillbringades på Lilla teatern. Väldigt underbart att va där 9.00-ca 19 varje dag... Men även fast det va väldigt jobbigt och alla nångång vart sura på varandra så är det värt varenda sekund när publiken står upp och applåderar i finalen! (Extra eloge till min fina, underbart begåvade Smus-klass!)  Vad ja är glad att ja inte går nån plugglinje!
I torsdags var det en soft skoldag och sen dans i ungefär tre timmar. Har man blödning i foten så är inte House den bästa stilen, men va gör man inte för det man älskar och lever för?
Igår va ja med två av mina finisar på lokalfest, kunde varit bättre men det blir ju va man gör det till så sammanställt va det kul. Träffade en hel del gamla klasskompisar så det va också lite kul.
Idag har varit en slappdag och det är verkligen välbehövligt. Samtidigt börjar ja tänka att ja kanske borde köpa lite julklappar, med tanke på att det är 5 dagar kvar till julafton.. helt stört. Ja har inte köpt en enda julklapp än. Men det är sånt som löser sig...

Bilderna: Söker lite mycket ljus kanske? | Grundsmink va det som gällde, för alla | Våran loge kanske inte va så organiserad.. | Utan orkestern- ingen Julshow.
           

It's not fair how you take advantage
of the fact that I love you beyond the
reason why.You know exactly what to do,
so that I can't stay mad at you. But I guess
life isn't fair...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0