Just the memory of your touch

Ja har inte känt någon inspiration att skriva om något den här veckan. Kändes som det inte hänt så mycket men nu när ja tänker efter så har det ju hänt en hel del. I tisdags var det dags för att sjunga på min första lunchkonsert. Ja var helt sjukt nervös men hade samtidigt väldigt kul! Ja kunde även va med på dansen fullt ut vilket kändes helt underbart! Onsdagen bjöd på dans inför Julshowen och på kvällen Harry Potter med en hel hög underbara Fmg-människor. Torsdagen började med en känsloladdad engelskalektion. Dagen i ära, Thanksgiving. Vi öppnade upp oss för varandra och berättade bl.a. om hur tacksamma vi var för att vi valt Fmg och att vi lärt känna varandra så bra. Jag vill bara säga: JAG ÄLSKAR ER, PÅ RIKTIGT! Igår var det relativt slappt och ja förstod vad ja gjorde på spanskan(?!) Dagen avslutades på ett sätt som faller mig väldigt bra smaken. Nämligen med dans. Ja har en känsla av att vårat (smus) dansnummer i Julshowen kommer bli AWESOME =D
Idag har ja inte gjort överdrivet mycket. Försökt bli klar med Mvg-reflektionen av en bok ja läst, inte det lättaste kan ja säga. Ja har även varit ute i vintervädret och fotat lite (och gråtit en skvätt över att ja inte har någon systemkamera =P) och mumsat fruktsallad och glass.
Nu ska ja försöka ignorera uppgiften för idag och kolla på film med min älskade plutt till lillebror =) ♥


Måske jeg havde lidt for travlt...?


 


Ab imo pectore

I've found a way of watching videos in the head.
High def, instant replay.
It's called regrets...

Usch... Ånger är inte kul. Att veta att man gjort något som kanske inte kommer resultera i nått bra. Sagt fel saker till fel person. Visat fel känslor för fel person. Inte visat rätt känslor för en person. Det är mycket som kan bli fel... tyvärr. 
Av någon dum anledning bryr ja mig om vad du tycker om mig. Det är också rätt dumt.

I övrigt är det massor i skolan nu. Manusskrivning och dans inför Julshowen,övning inför lunchkonserten och massa uppgifter i övriga ämnen. Men, ja ska inte klaga igentligen för ja är otroligt glad att ja går på skolan ja gör. Ja känner att trots att det är mycket ibland så finns alltid människorna jag tycker om så mkt runtomkring mig hela dagarna. Sånt ger en kraft att orka, det hjälper också till att man får hålla på med sånt som man verkligen älskar och lever för.

Nu blev det visst en till käreksförklaring till Fmg... Det blir lätt så. =)


Dans är mitt syre, min kärlek, min drog. Helt enkelt - mitt liv

Har precis kommit hem från en underbar modern klass. Det har verkligen gått för lång tid utan att jag dansat men nu äntligen börjar abstinensen släppa lite!

Något som ja har märkt som är lite roligt är att sen ja började på Fmg (Film&Musikgymnasiet) så har det skapats lite komunikationssvårigheter med omvärlden. Ja kan förstå att alla dessa förkortningar gör folk lite förvirrade då ja själv hade svårt att hänga med i början. Den här meningen t.ex.: "Jag heter Nicole och går Smus på Fmg. Idag skulle jag ha haft matte och Gehmu men det blev lite vajsing så istället hade jag Ios." Den skulle ja lätt fattat innan... eller?

Nu har ja fått skriva av mig lite och ja vill bara avsluta med att berätta att ja går i världens finaste klass, Smus 10 är full av er talangfulla och underbar människor. Glöm inte att ni är mitt ljus! ♥


Bilden får väl representera min översta text =)


It's called regrets...

Vaknade upp hos Emz imorse och log lite när jag såg henne sova... Älskade vän <3

Igår var det öppet hus på min älskade skola, Film&Musikgymnasiet =) Det kom en hel del folk vilket var riktigt kul och det verkade som om vi gjorde ett bra intryck. Det var också en hel del aktiviteter igång, allt från livemusik på Scenen till radio- och tvsändningar.
Det är konstigt hur mycket skolan har förändrats, från det att man själv var på öppet hus som jätte-osäker 9:a till att man verkligen går där. Nått som också är lite underligt är hur mycket just beslutet om vilket gymnasie man ska gå på kan förändra ens liv. Ja har väldigt svårt att tro att ja skulle vara som ja är nu om ja inte hade gått på Fmg... eller...?

Aja, slut på frågestunden... Här kommer lite bilder från Öppet hus =)



Not enough words

Det går inte beskriva med ord, men ja kan ju försöka få er att få en glimt om hur min helg har varit... OVC i lördags var nog bland det bästa ja varit med om! =D Dom som inte va där missade verkligen något! Workshopen för Ash i söndags va även den grymt... Tung? Helt otroligt hur kul man kan ha och hur mycket man kan utvecklas på 1 timme. Ja tog till mig saker som verkligen fick mig att tänka om och det har deffenitivt hjälpt mig med min utveckling inom dansen!

Ja tycker det är nice med människor som vet att dom är bra samtidigt som dom delar med sig av sina erfarenheter och tips till andra (Y) 


Awesome!

Är helt slut efter kvällens och nattens halloween-"firande" Att sova ca. 1 timme och 40 min på 2 dagar är inte att rekomendera... Hur jag ser ut kan nog stämma överens med dom flesta läskiga historier som inehåller Zombies. Nog om det...

Imorgon är en helt speciell dag! Det är nämligen imorgon, den 6:e November som OVC (Original Vibe Connection) äger rum! Det kommer bli så otroligt... Vet inte riktigt vad jag ska använda för ord... Får klura på det där en stund. Kan bara säga: Alla som gillar dans, kom dit! =D Och alla som inte gillar dans: Kom dit ni med, jag är nästan säker på att ni kommer ändra er =)  CAN'T WAIT!
Något som gör att dagen får en extra guldstjärna i hörnet är att ja får träffa min plutt Emz också ♥


Original Vibe Connection





Legen... wait for it... DARY!

Måste bara börja det här inlägget med att berätta att Fmg:are är det bästa folket på det här klotet, på riktigt. Det var länge sen ja hade såhär kul! =D

Gårdagen spenderades med dessa ovanstående människor. Mariocart, skogsvandring och fight med typ plastsvärd kan nog va en ganska bra beskrivning av kvällens händelser, helt underbart. Efter sov Linnéa, Sara och jag hos Sara... Eller sov kanske är lite fel ord igentligen. Mest kolla vi på film och snackade om allt mellan himmel och jord, och lite till. Mysigt =)

Nu håller ja på att fixa mig inför en lite sen Halloweenfest, men det kommer bli awesome! Speciellt eftersom ja får träffa några av mina små Wild'n'holy:are vilket va ett tag sen nu.

Det va nog allt för nu. Ha det bäst! =) ♥


Höstmörkret tar över...

Nu när klockan är omställd till vintertid och dagarna blir mörkare och mörkare så känner i alla fall jag mig mer skruttig och det känns som om energin försvinner tillsammans med värmen.
För att inte falla in totalt i det dåliga så kan det också vara mysigt när det inte är ljust hela tiden... Som förut idag, då badade jag bubbelbad med tända ljus och det var jättemysigt. Det kan bli svårt att få in den känslan om solen lyser en i ansiktet.
Det där badet gav mig också tid att tänka på en massa saker... t.ex hur mycket en enda person kan påverka ens liv, det är mycket som inte skulle vara som det är om inte den här personen fanns, det är rätt konstigt. Sen tänkte jag också på hur mycket jag älskar min klass, det är en otroligt häftig känsla att ha kommit många människor nära på så kort tid, ja menar... 2 månader är ju nästan ingenting.

 


RSS 2.0