Your face against the morning sun....

Nu har jag packat klart nästan allt, men kan fortfarande inte riktigt förstå att vi ska åka imorron. Imorron åker vi till Tyskland, Öserrike, Slovenien för att nå slutdestinationen Kroatien! =D Innan det blir det en liten tripp ut på sjön och också att träffa fina människor och tillsammans med dom lyssna på Veronica Maggio som spelar i Norrköping.

I want you to hold me
But at the same time
I wish that you'd let me be

Hmm, det blev inte alls som jag hade planerat.. Jag hade liksom redan bestämt vad jag skulle säga, och vad du skulle svara. Allt lät så bra och enkelt i mitt huvud. Det blev inte så, inte alls. Jag vet inte ens om jag är ledsen eller glad. Joo, men jag är glad, eller nae.. Jag vet inte. Imorgon, då ska jag åka och bara strunta i precis allt som händer här hemma, allt förutom min familj. Dom ska jag tänka på, för dom är bäst. Det ska bli så skönt, jag tror det är vad jag behöver, jag behöver komma ifrån dig.. Kanske..


Jag längtar till imorgon!

Ha det bäst, Peace =)


Movement is my religion, dance is my soul

Kanske dags att slänga iväg ett inlägg..

Igår var en väldigt spontan dag. Ett VÄLDIGT spontant biobesök med min fina Emma, det blev Harry Potter och den va bra =) Efter det stressäta för att sen dansa. Återigen väldigt spontant parkhäng med sköna människor. Vaknade mitt i natten och bestämde mig spontant för att skriva en låt, så nu har jag en till på lager, spontant. 
Det är skönt att inte ha 180 saker inplanerade hela tiden, jag känner att det räcker med att jag vet att jag ska dansa, och att jag har mina vänner.   

It was a sad and quiet night
as my dreams went trough.
I realize my mistake, it was
wrong to love you...

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Det känns ändå som att jag har fått dig att förstå, men ändå slutar det inte här. Det är så många frågor som jag skulle vilja ha svar på, frågor som jag är så jävla rädd för att ställa. Det har varit så nära, så många gånger. Men det hjälper ju inte, tyvärr. Hur kunde allt bli så himla...Hur kan det göra så ont..?

Peace

We dance on

Har dansat massamassa! Har varit med mycket fina vänner och familj! Även fast saker har blivit som dom blivit så har lovet, så här långt, varit bra. Inte så mycket att klaga på egentligen.. Eller kanske, Nae.. Aja, det har iaf varit skapligt fint väder, jag har dansat mycket och resan till Kroatien är godkänd av mina föräldrar :) 

Jag tror att mycket blir vad man gör det till. Om man väljer att fokusera på sånt som är roligt och fint här i livet, eller om man väljer att lägga all energi på sådant som gör ont och är mindre bra. Jag vet själv hur svårt det kan vara att vända håll helt och försöka se ljusglimtarna som faktiskt, i de flesta fall, finns där. Men om man är stark, och lyckas nå de små stunderna av lycka, det är då man verkligen kan njuta av livet. För när man lär sig att se det bra så blir det större, och man orkar med några motgångar då och då. Den främsta källan till varför den här texten skrivs just nu är för att jag tänker på hur mina vänner faktiskt har påverkat mitt liv, åt det bra hållet. Hur dom har hjälpt mig att hålla mig uppe när jag inte orkat, eller velat. Tack för att ni finns, alltid. Mina egna små ljusglimtar. Glöm inte att ni är mina ljus! ♥ 

(Klicka för större bild)

Första gången jag varit med i tidningen och de faktiskt skrev det jag sa, coolt.
Ett reportage om dansklasserna på Arbis =)

Ain’t gonna work for life when we know we can dance on

Ha det bäst, peace =D

A dream that came true

Såg två av VÅRA treor idag. Det kändes konstigt, konstigt att jag inte kommer se dom i stort sett varje dag i höst...

Jag har inte så mycket att skriva om, så det här inlägget är igentligen ganska onödigt. Jag känner för att skriva av mig, men det skulle nog bli för långt. Det kanske kommer ett inlägg inatt. Då allt är som värst.. Fast inte inatt, halva va inte så jobbig iaf. Jag drömde en fin dröm. Jag drömde att mina föräldrar lät mig åka till Kroatien med min fina bästa vän. Drömmen blev imorse sann. Vi åker om 19 dagar!!! Har en känsla av att det kommer bli väldigt awesome! 



Fatta att sitta här.. Glömma allt här hemma och bara
leva för stunden tillsammans med min finaste. LÄNGTAR!

Ha det bäst, peace

RSS 2.0