Det är svårt att greppa...

Fanihelvetesjävlaskit. Jag förstår inte hur allt dåligt bara kan komma på en gång.. Dom jävla helvetestårarna har runnit nästan oavbrutet i ett dygn nu.. Jävla tårar... jävla, allt...

Jag hade ju redan bestämt allt...! Du skulle bli asbra på att dansa, du skulle bli sjukt awesome.. Du skulle fått uppleva samma otroliga, underbara kärlek och glädje som dansen har gett mig.. Vi skulle ha flyttat och behövt ordna ett litet rum... Ett litet dansrum...   
Jag kan inte fatta hur otroligt snabbt allt som man älskar kan försvinna... Hela ens värld kan rasa på mindre än en sekund.. Nu har inte allt jag älskar försvunnit, men något som jag skulle ha älskat så otroligt mycket..
Om det nu finns någon mäktig snubbe nånstans däruppe så undrar jag vafan den håller på med... Hur fan kan livet va så grymt..?!
Nu kommer allt på en gång och jag vet ärligt talat inte hur länge till jag orkar... Fuck this!

För att orka så försöker jag också se om det finns något positivt.. Jag kommer direkt att tänka på dansen.. Jag tror inte jag skulle klarat av allt om jag inte fick göra utlopp för mina känslor genom den, jag skulle bli ett vrak.. Den andra saken som får mig att fortsätta är mina underbart fina vänner, jag älskar er! Måste även säga att mina lärare har varit ett väldigt bra stöd.. inte minst idag..

För att avsluta det här så vill jag bara tacka alla som betyder så otroligt mycket för mig, helt enkelt ni som får mig att överleva alla mptgångar och annat skit som händer i mitt liv just nu.. ♥

You've been on my mind

Tiden går så otroligt snabbt när allt är sådär... bra. Ganska så länge sen jag kände att allt verkligen, på riktigt, var bra. Ganska så länge sen jag bloggade också..
Jag kan börja med att berätta att måndag, tisdag och onsdag (3 days of dance) var tre helt underbara dagar, just för att dom spenderades med... just det, DANS ♥ Alla som har läst min blogg eller i huvud taget har någon aning om vem jag är vet att det är bland annat dansen som jag lever för. En väldigt fin vän frågade mig idag om jag visste om att jag beter mig som en drogmissbrukare när jag inte får dansa. Mitt svar blev: Dans är min drog så det är inte så konstigt.
Idag har jag bara njutit massor av det helt underbara vädret, gosat massor med Iza och Alice och även hunnit med en runda till Halvars för att äta glass med Lone och Mio som kom upp till oss i torsdags =)
Det enda som har varit dåligt med det här lovet är att jag inte har träffat nån från fina Fmg och det gör mig faktiskt lite ledsen i hjärtat. Saknar er finisar. ♥
Nu ska jag njuta av kvällssolen och sen se vad kvällen har att bjuda på =)

Caring is sharing, sharing is dance, dance is love.

Ha det bäst. Peace =)

Kontrakt med livet

Mina fötter leder mig på en väg 
jag gått på alldeles för många gånger. 
Alldeles för väl kan jag hitta 
med slutna ögon.

Längtan

Det börjar kännas lite att det är lov nu. När kroppen börjar ställa in sig på att jag inte ska till skolan. Men inte blir det sovmorgon för det. Imorgon är det tandläkaren kl. 9:10 som gäller och sen väldigt efterlängtade 3 days of dance. Det kommer bli grymt! =)

Idag har jag varit ute länge i det helt underbara vädret, längtar så himlans till att man kan sitta i det gröna gräset och spela gitarr... Längtar tills man slipper frysa, kan vara ute till jättesent på natten utan att det blir riktigt mörkt. Vara på båten och förlora all tids och verklighetsuppfattning. För det är något magiskt med att sitta på en ö, omringad av massa vatten. Blicka ut över stillheten... Jag längtar...


Tacksam..

...är vad jag är. Jag är också fylld av glädje, kärlek och gemenskap från igår. FilmFreaks fick avsluta denna vecka och gjorde sista dagen innan påsklovet awesome.
För er som inte vet vad det är så är FilmFreaks en liten filmfestival på Filmstaden som Fmg anordnar där film-treorna får visa upp sina filmer. I år var det 5:års-jubileum vilket gör det hela om möjligt ännu bättre.

Helt underbart att det finns en så fin gemenskap även fast man går olika inriktningar, klasser, är elev eller lärare. Det finns liksom något som inte riktigt går att beskriva med ord. Det lilla fina som kallas Fmg-andan. När alla känner att de är en del av något, tillsammans. Det äger!

Jag vill bara tacka alla underbara människor på Film & Musikgymnasiet som kommer att göra de kommande 2 åren till dom bästa, på många sätt, i mitt liv. ♥


Jag önskar så mycket...

Jag har massor med jättefina vänner.. Dom betyder jättemkt, verkligen! Jag vill bara att ni ska veta det.

Jag borde igentligen inte sitta här. Här framför datorn. Jag borde plugga matte och gehmu. Men jag hittar verkligen ingen som helst motivation till någonting... Har laddat hem en "Peppapp", den säger att det är jätteviktigt att jag tror på mig själv.. Ojdå..! "Du behöver inte prestera för att duga för nån annan" eller hur.

Vad gör man när man gjort sitt val, och det visar sig va fel..?


Vissa undrar vad jag tänker på

Idag har jag dansat... surprise. Det är också nästan det enda som varit bra. Orkar inte ens försöka räkna upp allt som har gått och vart skit. Fan.

Vissa undrar vad jag tänker på. Jag tänker på massvis med olika saker.. Jag tänker på att jag känner mig som en gammal leksak, en sån där som man hade när man var liten och tyckte jättemkt om. Som man tar fram nån gång när ingen ser, ingen får ju veta att du ibland tar fram den där gamla leksaken. Jag är den gamla leksaken som du tar fram när du känner att du inte har något annat vettigt att göra, när ingen annan kan se... Det är förjävligt..

This is the ending of a shitday in sucktown, done speaking.
Ha det bäst! Peace.

Jag hade kanske orkat mera, om jag sluppit ditt skådespel

Jag fick massa tid att tänka
när jag gick hem i regnet
utan paraply


Of all your lies "I love you" was my favorite one.

Lite för lång tid sen jag bloggade sist känner jag.. Men det har hänt så otroligt mycket hela tiden så jag har helt enkelt inte haft tid.
Vi har haft en afrikansk konsert med Edo Bumba som vart otroligt lyckad, och fan va kul jag hade! =D
Massa plugg i samhäll (Jag fick Mvg på både talkshowen och inlämningen! =O

Har också börjat inse att jag kanske igentligen inte borde hålla på med så mycket samtidigt.. Plugga, träna.....dansa . Det finns lixom ingen tid över att stanna upp och andas och det har börjat slå tillbaka nu.. Sjuk hela tiden, hinner knappt träffa mina finisar mer än i skolan och på Fu och jag mår nog igentligen inte så bra..

Är även ganska så jättetrött på människor som inte förstår att andra människor har känslor.. Eller, dom borde ju förstå, är det så att dom bara väljer att inte tänka på det? Att du väljer att inte tänka på det.. Varför håller man kvar i en person som man inte bryr sig om. Varför lägga ner den tiden och energin när det finns så många andra. Jag förstår faktiskt inte det, verkligen inte. Då måste det ju vara något speciellt med den personen, något speciellt med mig. Du får mig att känna mig speciell, varför..?


Lite bilder från konserten (mer finns på http://filmomusikgymnasiet.se/media_images/gallery/108)

  


RSS 2.0