Happy thoughts

Ont i kroppen och trött som.. jag vet inte vad efter att ha sovit på golvet. Men fasen va underbara ni är, Azm 10A!  Tack för en fin kväll/natt/morgon, och tack Nils för att vi fick komma ♥

Det är alldeles för lätt att se det negativa i allt.. Så därför hade jag tänkt göra en liten fin lista med saker som gör mig lycklig.

* Mina underbart fina vänner
* Min fina familj
* Min underbart fina skola
* Dansen
* Musiken
* Pianot och gitarren

Det är nog det, finns säkert massa mer om man verkligen lägger ner tid på att tänka. Men det orkar ja inte med nu. För nu ska jag plugga samhäll. Får se hur det blir med det..
Ha det bäst =)

 


Jag förstår inte... jag förstår ingenting längre..

Jag.orkar.inte.

Orkar inte alla krav, måsten, förväntningar... känslor.
Men nog mest av allt, jag orkar inte med mig själv. Pressen jag sätter på mig själv hela tiden. SÅ dumt. Pressar min kropp för hårt för något jag älskar och pressar min hjärna för hårt för någon jag älskar.
Det är så lätt att säga att man ska göra olika saker. Man säger att man ska ta tag i något, men det blir inte så.
Det är också alldeles för lätt att lova sig själv något och sen inte hålla det. Det skapar hela tiden känslan av att man inte är tillräckligt bra, att JAG inte är tillräckligt bra som inte ens kan hålla något jag lovar mig själv. 
Men vad är det då som gör att man håller kvar i något som inte är bra för en..? Varför väljer man att vara kvar i något som aldrig någonsin kommer ge något positivt tillbaka, inte ens en litenliten smula..? Betyder det att man tycker om att må dåligt.. knappast.. Jag tror att det är för att man, för att jag, hela tiden lever med hoppet att det kommer ändras, ändras till något vackert, fint och underbart.
Det är dumt att ljuga för sig själv, men det sorgliga är att jag nästan går på det. Också otroligt dumt..

Om du bara kunde se mig,
se mig när jag är sådär ensam och rädd.
När jag längtar efter att något som liknade
trygghet och värme kom från dig. Det finns
inte kvar. Det fanns aldrig där..

Jag kryper tätt intill dig, som om allt skulle försvinna då..

Är hemma efter en väldigt lång och jobbig, minst sagt, dag i skolan.Uppgifter hit och dit ska in, utvecklingssamtal på onsdag.. Funderar på hur länge till jag ska kunna spela.. Dumma,tröga,envisa,dåliga.. du. 

Tänker inte läsa ett endaste ord som har med mina uppgifter att göra, inte idag. Det får jag ta nån annan dag.. typ på fredag eftersom det är första dagen jag är ledig den här veckan.
Nu sitter jag iaf och väntar på att fina Linnéa ska komma och sova här. Då ska vi tagga inför Romme som är imorron och ha det allmänt trevligt hade jag tänkt, sova är överskattat. Får hoppas att jag kommer hem utan några brutna ben eller andra skador med tanke på att jag ska direkt till Fu när bussen kommer tillbaka till Norrköping, det kan bli rätt intressant att se om min kropp orkar. Men det kan jag ta då.

Ha det bäst =) 

Om man tänker efter, bara för ett ögonblick

Oj vad man är duktig på att klaga!
Det har varit jordbävningar, tsunami och kärnkraftverk som gått sönder och minst 16000 människor har dött och skadats i Tokyo. I Libyen dödas massvis med människor även fast det ska vara vapenvila. Det är bara lite av vad som händer...

Det känns inte längre så bra att klaga över snön och en otroligt självframkallad huvudvärk. Det är nog för lätt att ta saker för givet.
När man ser och hör inslag om de drabbade områdena så blir iaf jag väldigt glad och tacksam över att jag bor där jag gör. Det är nog omöjligt att riktigt sätta sig in i vad de människorna måste gå igenom om man inte har vart med om det själv. Lite otäckt också att tänka på det, att naturen kan förstöra så otroligt mycket på bara några sekunder. Det är sjuka krafter..

Men nu ska jag släppa det och gå över till nått helt annat.. Igår var det nämligen AZM 10A fest! Det är helt underbart hur fina människor jag har hamnat med =D Ni är verkligen underbara hela högen! Ville bara säga det..
Ha det bäst =)


I tried not to cry when we said goodbye

Nu var det dags igen, Sjuk. Har råkat ut för nått monstervirus eller nått. Har nu, efter tre dagar slutat kräkas iaf. Nu har jag bara lite feber och ont i revbenen, men enligt läkarna är det inget större fel med mig.. Ibland undrar jag om de ens har utbildning.. 
Nu vill jag bara till skolan och jag vill träffa mina finisar. Saknar dom något enormt!

Jag undrar hur en människa tänker när den säger
något men man märker så tydligt att den inte menar det...
Är det ens värt att säga det då? Varför lova en förändring
när man, inte ens för en sekund, tänker försöka. Du förlorar ju
inget på det, är det där det ligger..? Borde det ändå inte finnas
en litenliten smula av medkänsla..?

Det finns så sjukt många frågor, men oftast inte så många svar. Det är dumt..

DU är så, yeah yeah wow wow

Dansade på "riktigt" igår för första gången på två veckor. UNDERBART!

Angående det där med dans så har ja fått samma fråga massamassa gånger nu. Kan lika gärna ta och besvara den här på bloggen tänkte jag. Frågan lyder "Om din drömkille skulle vilja bli tillsammans med dig, men han tyckte att du dansade för mkt, skulle du då dansa mindre och bli tillsammans med honom?"                             Jag har nog inte varit med om en så enkel fråga. Svaret är:Nej, jag skulle verkligen inte dansa mindre. Den enkla anledningen är för att jag ÄR dans, jag andas och lever dans. Den här killen är då verkligen inte min drömkille eftersom han tydligen har börjat gilla mig för den han vill att jag ska vara, inte för den jag ÄR. 
Jag älskar sånna här frågor, för dom har så självklara svar. =)

Igår var det Fmg-live förresten. Det går ut på att vi har tre scener på skolan, en musikal-,en singer songwriter- och en rockscen och alla som vill (som har anmält sig) får uppträda på en eller flera scener. Jag kan nog tala för alla när jag säger att det var otroligt awesome! =D Har väldigt svårt att tro att andra skolor har sånna här talanger och framförallt har såhär kul!


'Cause I'm stupid, 'cause I'm failing.... NOTHING

Fucking jävla MVG i alla ämnen förutom 1. 99.9% närvaro...
Jag orkar inte, jag försöker så gott jag kan, och lite till..! Jag gör det inte för att JAG vill det, och verkligen inte för att jag tycker det är kul. Ibland förstår jag bara inte..
Citat ur Breakfast club: "You don't understand the pressure they can bring out on you" Johoodå, det gör jag..!

Imorgon ska jag DANSA. Jag hoppas och igentligen så vet jag att jag kommer bli mer stabil då. Nu ska jag plugga till det otroligt onda matteprovet som är på onsdag. Puss hej ♥                           


Jag önskar att jag ville önska att nu skulle vara för alltid

Idag skulle jag vilja ha gått upp tidigt och suttit på en buss i tre timmar. Men är man sjuk så är man, i två månader dock men det är bara en liten parentes. Anledningen till bussåkandet skulle varit Hiphop Revolution som var i Jönköping idag och inatt. Det suger rätt stenhårt att det lyckas vara just när jag verkligen inte kan komma dit. Men, I guess that's life..
Förutom att jag inte kunde komma dit så har jag inte heller dansat (klass) på nästan 1 och ½ vecka och jag mår verkligen inte bra av det... Jag tillät ändå mig själv att plåga mig igenom alla Step up-filmerna och Streetdance. Jag vill också kunna dansa, på riktigt. Va riktigt jävla bra.

Om ett tag ska jag väl krypa ner och hoppas, precis som de två föregående månaderna, att jag vaknar upp frisk och full av energi. 
Ha det bäst ♥


punkt punkt punkt

a temporary night for two...

Saying the words doesn't make it so...


Det finns helt underbara människor på det här klotet, jag vet det. Jag har bevis. Jag får träffa några av dom varje dag. Vissa mer sällan. Ändå betyder dom så sjukt jävla mycket. Så sjukt..
Hur snabbt det kan gå, och hur snabbt det kan förstöras.. det ska aldrig, aldrig någonsin få hända.. För jag... jag älskar er...
Det är ni som är min flytväst, min fallskärm.. jaa och alla andra liknelser man skulle kunna använda.
Jag vill bara att ni ska veta det. Att ni betyder så, jag vet inte vad jag ska använda för ord, otroligt är inte mycket nog. Ni förstår, ni betyder mer än alla universum tillsammans. ♥

Att glömma någon man älskar är som att komma ihåg någon man aldrig träffat..

Tomt

Allting jag gör påminner mig om dig...

Idag har varit skit, precis som igår. Jävlajävla...du. Har nu insett att jag sakta men säkert bryter ner min kropp, men vad gör det igentligen. Har varit sjuk i snart 2 månader men det spelar igentligen inte heller nån roll. Klarar inte skolan särskillt bra, spelar ingen roll. Visar inte mina fina vänner den kärlek dom är värda, spelar STORSTOR roll! Kan och får verkligen inte dansa, spelar också STOR roll!
Om jag inte är vaken till 4 på morronen så vaknar jag då.. och vems fel är det? Inte mitt iaf! Det är ditt.. vad gör jag för fel, är nånting jag gör bra... ibland undrar jag hur fan du tänker.!? Det funkar ju inte, förstår du inte det själv...?
Jag ska radera dig från mitt liv...! Joo, tjena.. Jag förstår bara inte, jag har försökt.. det är det mina nätter går till. Men kan du inte, snälla, bara förklara.. Finns det ens nån förklaring?

Puss ändå på mina finafina vänner som jag, även fast jag inte är överdrivet bra på att visa det, älskar något enormt! ♥

RSS 2.0