Not good enough

Har haft en lektion idag, dock var den mellan 9 och 16... Hade en av Sveriges bästa sångpedagog, Ingvar Bengtsson, på skolan och iaf ja lärde mig grymt mycket! Otrolig häftig upplevelse =D


Tårar... dessa jävla tårar. Så sjukt onödigt igentligen. Ja menar, va är dom bra till? Finns det ett oändligt hav med tårar inom en...? Dom borde ju ta slut nån gång..
Gråter mig till söms, gråter i drömmar och vaknar med tårar liknande Niagarafallet ner för kinderna. Blir det bättre... Nej, det blir det inte. För det är bara en onödig blandning av vätska och salt. Så jätte, jätte onödigt bara.

Är ändå glad över allt fint ja har.. Mina helt underbart fina vänner, min familj... dansen.
Trots det finns det alltid djupt inne nån stans en känsla av att inte... va bra nog. Va man nu definerar som "bra"

Jävla tårar...

Motion Flow Breath Emotions Convey - Dance

Awezome, härligt, underbart, nice...
Det är några av orden ja skulle använda för att beskriva den här helgen. Har fyllt den med två av sakerna ja älskar mest i hela världen... Mina vänner och DANS!

Ja har dansat på Dansstudion, hemma när ja ätit, klätt på mig, gått på stan osv. Ja håller på med vad ja verkligen älskar... för det gör ja, på riktigt. Ändå kunde ja inte svara på en fråga ja fick igår... "Vad är det som gör att du älskar att dansa?"
Ja har tänkt på den rätt länge nu och ja tror ja har fått fram, inte ett svar iofs, men ändå.

Ja försvinner in i min egna lilla värld, att man med sin kropp kan förmedla en så pass stark känsla att en hel publik kan känna samma sak som du. Det händer många gånger, iaf för mig att ja slutar liggandes på golvet gråtande, skrattande eller bara är. Bara kan vara precis den ja är. Får vara och blir accepterad som den ja är.
Koreografera är också sjukt underbart. Kan inte beskriva med ord vad man känner när man lyckats riktigt bra. Just därför är dansen så otroligt bra... Du behöver inte använda några som helst ord, folk kan förstå precis vad du känner och tänker iaf.
Vet inte om det va så mycket till svar men det va iaf det ja ville få fram =)

Även massa tack till er fina människor som gjorde min helg till nått riktigt bra. puss <3



Dance - A language without words...


Dans,dans,dans,dans,dans,dans,dans,dans,dans,dans

Usch, nu har det gått sådär förskräckligt lång tid sen jag skrev... igen. Som vanligt kommer det bli svårt att sammanfatta men ja får väl helt enkelt göra ett försök... igen.
Vi har gått igenom "Breakfast" manuset och även fått roller. Jag ska spela Brian, som är en tönt och Allison som är typ emo. Det kommer bli mycket spännande att se hur det här kommer gå!

Jag har fått reda på att ja kommer få Mvg i slutbetyg i Svenska A-kursen =)

Vi har myst och druckit té. Vi A-smusare har även fått en till i Smus, riktigt kul.

Onsdagen kan gå och ta sig nånstans.

Ja har dansat, dansat och dansat lite till.

Ja har spytt på spanskan och kommer troligen hoppa av.

Vi har återgått till fikandet (vet inte om det är så positivt igentligen, men iaf)

Jag har fortfarande beslutsångest över vilka klasser jag ska ta. Jag vet att ja ska gå modern och street. Nu står det mellan popping och jazz.

Från kl 3 till halv 8 idag har nog varit bland dom bästa timmarna i mitt liv! Började med att dansa musikal i skolan och sen kom Emz och vi är så jävla awezome på att dansa och koreografera! =D (och strippa, och skrämma Naturhumare (; )

Puss på det och också på mina underbart fina vänner! <3

Vad hette Gammelsmurfen som barn...?

Och där va första skoldagen 2011 avklarad. Måste erkänna att ja har saknat skolan och alla goa människor under lovet, är väl igentligen inte så förvånad... ;)
Imorron ska vi ha lite introduktion inför Breakfast Club som är vårat nästa prejekt i engelskan. Är nog faktiskt lite nervös redan, både inför rollutdelning och manus, men samtidigt ska det bli kul. Skönt att det händer lite =)

Nått som inte är lika underbart är att det ska va så förbannat svårt att välja vilka klasser man ska ta, varje termin... Streetdance, dancehall, popping, jazz och modern ligger högst upp på listan just nu men tyvärr tillåter varken plånboken eller kroppen det. Kan ju bli vissa påfrestningar om man ska dansa minst 7 ggr i veckan. Men jag vill iaf.
Måste igentligen välja film-, eller musikallåt också men det är sånt som löser sig. Nu ska ja inte göra nånting mer idag.
Ha det bäst =)



RSS 2.0